top of page

Pievienojies Rīga Tech Industry 2023

Aizraujoši jaunumi no Zippy Vision!


Ar prieku paziņojam, ka Zippy Vision piedalīsies gaidāmajā izstādē "Riga Tech Industry 2023"! Šis pasākums ir nozīmīgs pavērsiena punkts industriālo tehnoloģiju jomā, un mēs lepojamies, ka varam būt tā daļa.


Zippy Vision mēs esam nenogurstoši strādājuši, lai paplašinātu koka izstrādājumu skenēšanas tehnoloģiju robežas. Mūsu jaunākā inovācija, ko mēs demonstrēsim izstādē, ar savām augstas izšķirtspējas iespējām ir paredzēts, lai pārveidotu ražošanas optimizācijas un kvalitātes pārbaudes procesus.


Riga Tech Industry 2023 ir lieliska skatuve, lai mēs varētu demonstrēt, kā mūsu tehnoloģijas var reāli mainīt situāciju rūpniecības nozarē.


🤝 Aicinām visus mūsu klientus, partnerus un nozares entuziastus pievienoties mums šajā pasākumā. Tā ir lieliska iespēja dibināt kontaktus, uzzināt par jaunām tendencēm un iesaistīties sarunās ar dažiem no mūsu nozares spožākajiem prātiem.


📆 Atzīmējiet savus kalendārus 30.novembris līdz 2.decembris, Ķīpsalā un sekojiet līdzi jaunumiem, pasākumam tuvojoties, lai uzzinātu vairāk. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim Jūs tur satikt un dalīties ar savu ekspretīzi kokapstrādes ražošanas tehnoloģijās un inovācijās.


Gundars Kulikovskis in Ligna 2023, Hannover

28 views
bottom of page